bruiloftstaart

Moderne bruidstaart proeverij

Bezig met de voorbereidingen van uw bruiloft? Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om onze moderne taarten eerst te proeven. Tijdens de persoonlijke proef afspraak vertellen wij u niet alleen over de nieuwste taart trends maar ook kunt u 3 verschillende taartcombinaties proeven.

Bruidstaart bestellen van uw dromen

bruidstaart bestellen van uw dromen

De bruidstaart is meer dan zomaar een gebakje. De bruidstaart staat symbool voor een nieuw begin; het begin van een leven samen, als gehuwd stel.

Behalve dat deze lekker moet smaken en goed uitzien, is het ook belangrijk dat deze past bij de unieke en persoonlijke stijl van uw bruiloft. Bij het samenstellen van een bruidstaart spelen veel verschillende onderdelen een rol, zoals de grootte, het ontwerp, de decoratie, maar ook de keuze van taartvulling en het glazuur. Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden dat het soms moeilijk is een keuze te maken. Wij helpen u graag bij het samenstellen van de juiste taart voor iedere gelegenheid!

Bruidstaart kosten

De prijs van onze bruidstaarten wordt bepaald door verschillende factoren: De keuze van vulling, de grootte, het design en de moeilijkheidsgraad van het bereiden. Wees erop bedacht dat over het totale bedrag van de taart een BTW 9% in rekening zal worden gebracht.
taart prijsstelling

1.Verschillende vullingen

De kosten per persoon zijn afhankelijk van de smaak van de taart.

2.Moeilijkheid van het design

Voor de moeilijkheid van het design kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

3.Het aantal taartlagen

Voor een taart met meerdere lagen wordt € 1 per persoon extra in rekening gebracht .
1
3
2

Bruidstaart smaken en prijzen

Bij KOLVA Cake Design Studio vind u een uitgebreid assortiment aan verschillende smaken taartvullingen van bruidstaarten. Wij hebben uiteraard de meest populaire smaken in ons assortiment, maar ook enkele verrassende smaken uit onze eigen keuken. Ook wanneer u op zoek bent naar een allergie vriendelijke taart (zoals bijvoorbeeld glutenvrije taart of zonder noten of melkproducten) kunt u bij ons terecht!

Bent u op zoek naar iets heel speciaals? Ons team gaat geen uitdaging uit te weg!

Donkere Chocoladetaart

Donkere chocoladetaart met een subtiele smaak van Belgische pure chocolade
Prijs: 6,5 p.p.

Chocolade Frambozentaart

Lichte chocoladetaart met de heerlijk frisse smaak van frambozen
Prijs: 6,5 p.p.

Snickerstaart

Donkere taart, rijk van smaak met caramel, pinda's en een lichte crème vulling
Prijs: 6,5 p.p.

Black Forest

Lichte chocoladetaart met een rijke kersensmaak
Prijs: 6,5 p.p.

Vanille Taart

Lichte, luchtige taart met frisse zomer bessen en vanille
Prijs: 6,5 p.p.

Bosbessentaart

Lichte, luchtige taart met de frisse smaak van bosbessen en een zuchtje citroen
Prijs: 6,5 p.p.

Red Velvet

Klassieke “Red Velvet” taart met luchtige crème vulling en verse frambozen
Prijs: 6,5 p.p.

Karameltaart

Heerlijke taart met eigengemaakte karamelcrème en crunchy noten praline
Prijs: 6,5 p.p.

Pistache Taart

Klassieke combinatie van pistache noten en aardbeien wat zorgt voor een lichte, luchtige zomerse taart met een verrassende smaak
Prijs: 8 p.p.

Éclair Taart

Combinatie van klassieke vanille éclair en chocolademousse gemaakt van donkere Belgische chocolade
Prijs: 8 p.p.

5 Eenvoudige Stappen
om een Bruidstaart te Bestellen

Zodra trouwdatum is vastgezet, de bruiloftszaal geregeld, en de uitnodigingen zijn verstuurd, is het tijdstip aangebroken om de bruidstaart te bestellen! Hier volgt een handig 5 stappenplan om de beste taart voor deze speciale gelegenheid te bestellen.

Stap 1

Een Bestelling Plaatsen

Dit kunt u telefonisch of per email doen. Het beste is om de bruidstaart minstens 4 maanden voor de aanstaande bruiloft te bestellen. We hebben het erg druk, dus hoe eerder u contact met ons opneemt, des te groter is de kans dat wij uw bestelling kunnen accepteren.

Stap 2

Maak een Afspraak

Bekijk ons uitgebreide assortiment aan verschillende smaken en taartvullingen, en kies er 3 uit die u wilt proberen. Wij nodigen u uit voor een proef afspraak in onze bakkerij, waarbij u de gekozen smaken in verschillende taartcominaties kunt proeven. Tijdens dit bezoek kunnen we meteen uw persoonlijke wensen tot in de kleinste details bespreken. Voor deze proeverij wordt een klein bedrag in rekening gebracht.

Stap 3

Plan een Proeverij

Het is handig wanneer u, voordat u komt proeven, een idee heeft over hoe de bruiloftstaart van uw dromen eruit moet komen te zien. Bekijk ter inspiratie de voorbeelden in onze fotogalerij, maar u kunt natuurlijk ook zelf foto’s of andere bronnen van inspiratie meenemen. Tijdens de proef afspraak zullen wij samen met u alle details van de taart bespreken zoals de kleur, maat, smaak, design, etc. Natuurlijk staan wij u bij met vakkundig advies, gebouwd op onze jarenlange ervaring in de banketbakkerij en met het verzorgen van bruidstaarten.

Stap 4

Bevestigen een Bestelling

Zodra alles is besproken en vastgelegd kunt u uw bestelling plaatsen. Wij vragen u om een koopcontract te ondertekenen en een aanbetaling van 50% van het totale bedrag te voldoen. Hiermee wordt uw trouwdatum officieel bij ons ingepland en gereserveerd, en geeft u ons het groene licht om het bakproces te starten. De andere helft van het bedrag dient 2 weken voor het evenement voldaan te worden.

Stap 5

Wachten op de Bezorging

U hoeft helemaal niets meer te doen! Dus, ontspan uzelf en geniet van deze speciale dag! Wij gaan druk aan de slag met het bakken en versieren van de door u gekozen droomtaart, en zorgen er uiteraard ook voor dat deze ongeschonden op de afgesproken datum en tijd op de juiste locatie bezorgd wordt.

Bezorging

Bezorging in Nederland € 0.50 per km. Bezorging in Amsterdam € 20. U kunt uw bestelling ook gratis bij ons af komen halen!