feesttaarten

De Mogelijkheden Zijn Eindeloos

Of het nu gaat om een ​​ traktatie voor een intieme lunch, een speciaal verjaardagscadeau, spannende onthulling op een babyshower, of een exclusief, gigantisch meesterwerk voor een bedrijfsjubileum, wij maken het voor jou!

Feesttaarten voor speciale gelegenheden

Wat er ook te vieren is, KOLVA Cake Design studio zorgt ervoor dat het een onvergetelijke dag wordt! De mogelijkheden zijn eindeloos. Geen feest is compleet zonder taart en ons team zal haar uiterste best doen om uw familie, vrienden en collega’s te verrassen met een indrukwekkend gebak.

Wilt u uw geliefde eens extra wilt verwennen? Wat is er mooier dan iemand te verrassen met een verrukkelijke taart in zijn of haar favoriete smaak! Een kunstwerk, geïnspireerd op zijn of haar persoonlijke passies en interesses! Wij helpen u graag uw geliefde eens écht in het zonnetje te zetten met een geheel gepersonaliseerde taart. Meer weten? Stuur ons een berichtje of bel op.

Prijsstelling
De prijs van onze taarten wordt bepaald door verschillende factoren: De keuze van vulling, de grootte, het design en de moeilijkheidsgraad van het bereiden. Wees erop bedacht dat over het totale bedrag van de taart een BTW 9% in rekening zal worden gebracht.
taart prijsstelling
1.Verschillende vullingen
De kosten per persoon zijn afhankelijk van de smaak van de taart.
2.Moeilijkheid van het design
Voor de moeilijkheid van het design kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.
3.Het aantal taartlagen
Voor een taart met meerdere lagen wordt € 1 per persoon extra in rekening gebracht​.
1
3
2
Proef het verschil

Bij KOLVA Cake Design Studio vind u een uitgebreid assortiment aan verschillende smaken taartvullingen en glazuur. Wij hebben uiteraard de meest populaire smaken in ons assortiment, maar ook enkele verrassende smaken uit onze eigen keuken. Ook wanneer u op zoek bent naar een allergie vriendelijke taart (zoals bijvoorbeeld glutenvrije taart of zonder noten of melkproducten) kunt u bij ons terecht!

Bent u op zoek naar iets heel speciaals? Ons team gaat geen uitdaging uit te weg!

Donkere Chocoladetaart

Donkere chocoladetaart met een subtiele smaak van Belgische pure chocolade
Prijs: 6,5 p.p.

Chocolade Frambozentaart

Lichte chocoladetaart met de heerlijk frisse smaak van frambozen
Prijs: 6,5 p.p.

Sneakerstaart

Donkere taart, rijk van smaak met caramel, pinda's en een lichte crème vulling
Prijs: 6,5 p.p.

Black Forest

Lichte chocoladetaart met een rijke kersensmaak
Prijs: 6,5 p.p.

Vanille Taart

Lichte, luchtige taart met frisse zomer bessen en vanille
Prijs: 6,5 p.p.

Bosbessentaart

Lichte, luchtige taart met de frisse smaak van bosbessen en een zuchtje citroen
Prijs: 6,5 p.p.

Red Velvet

Klassieke “Red Velvet” taart met luchtige crème vulling en verse frambozen
Prijs: 6,5 p.p.

Karameltaart

Heerlijke taart met eigengemaakte karamelcrème en crunchy noten praline
Prijs: 6,5 p.p.

Pistache Taart

Klassieke combinatie van pistache noten en aardbeien wat zorgt voor een lichte, luchtige zomerse taart met een verrassende smaak
Prijs: 8 p.p.

Éclair Taart

Combinatie van klassieke vanille éclair en chocolademousse gemaakt van donkere Belgische chocolade
Prijs: 8 p.p.

Honing Taart

Een zachte taart gemaakt van super luchtige honing laagjes en lucht crème vulling
Prijs: 6 p.p.

Napoleon Taart

Een taart met meerdere laagjes en custard crème
Prijs: 6 p.p.

Passion Taart (mousse)

Een mousse gemaakt van de perfecte combinatie kersen, sinaasappel en chocola
Prijs: 7 p.p.

Freiser Taart (mousse)

Een klassieke mix van pistache en aardbei in een luchtige lichte mousse cake
Prijs: 8 p.p.

Bestel Jouw Droomtaart
in 4 Gemakkelijke Stappen

Bij het organiseren van een bruiloft, verjaardag, babyshower of een zakelijk evenement komen heel veel dingen kijken. Bent u klaar met het vaststellen van de locatie, datum en tijd, en heeft u ook al een evenementen thema gekozen? Zodra u ook weet hoeveel gasten er verwacht worden kunt u verder met de volgende stap. En dat is natuurlijk het bestellen van taarten en desserts! Bekijk onze pagina met handige tips om ervoor te zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is!

Stap 1
Plaats een Bestelling

Begin met het maken van contact met ons door middel van een telefoontje of het zenden van een email. Wij adviseren u om dit minimaal twee tot drie weken van tevoren te doen. We hebben meestal een redelijk volgeboekte agenda dus hoe vroeger, hoe beter.

Stap 2
Bespreek Alle Details

Vertel ons wat u van de taart verwacht: Heeft u zelf al een idee over hoe deze eruit moet komen te zien en hoe deze moet smaken, of gaat u voor één van die geweldige taarten uit onze fotogalerij? U kunt uw droomtaart helemaal zelf samenstellen; kleur, smaak, ingrediënten, grootte, design. Natuurlijk is het ook belangrijk om te weten of er rekening gehouden moet worden met eventuele allergieën en het aantal te verwachten bezoekers. Wij zorgen ervoor dat de door u bestelde taart er precies zo uit komt te zien en smaakt zoals u opgegeven heeft

Stap 3
Sluit de Overeenkomst

Zodra alles is besproken en u tevreden bent met het resultaat kunt u uw bestelling plaatsen. Hiervoor dient u een aanbetaling te doen van 50% van het totale bedrag. Zodra het bedrag door ons ontvangen is, zullen wij uw datum en bestelling vastleggen, en beginnen met de voorbereidingen voor het maken van uw droomtaart. De overige 50% van het bedrag dient enkele dagen voor aflevering voldaan te worden.

Stap 4
Wacht op bBzorging

U hoeft verder niets te doen; wij gaan voor u aan de slag! We gaan de cake bakken, het prachtig versieren, en op uw verzoek kunnen wij de taart of het gebak ook bij u op locatie bezorgen. Bij bezorging staan wij garant voor een taart in perfecte staat, en dat deze op tijd bezorgd wordt op het juiste, door u opgegeven adres. U kunt de taart natuurlijk ook zelf bij ons af komen halen.

Bezorging
Bezorging in Nederland € 0.50 per km. Bezorging in Amsterdam € 20. U kunt uw bestelling ook gratis bij ons af komen halen!