franse macarons

De Perfecte Traktatie

Wil je graag iemand speciaals verrassen maar je weet niet hoe? Aarzel niet meer! Wie zegt er nou nee tegen een overheerlijk gebakje! Liefhebbers van zoet en lekker zullen het zeker waarderen wanneer u ze verwend met deze heerlijke lekkernijen!

Desserts voor al uw evenementen

Mini taartjes en gebakjes zijn de ideale manier om van elke gelegenheid iets feestelijks te maken. Deze kleine traktaties kunnen als aanvulling op of als alternatief voor taarten dienen, en zijn perfect voor bijvoorbeeld dessert buffetten. Ze kunnen ook prachtig als cadeautje worden verpakt zodat uw gasten ze mee naar huis kunnen nemen. De kleine kleurrijke gebakjes zien er niet alleen geweldig uit op uw dessert tafel, maar smaken ook nog eens verrukkelijk.

Ons team is supertrots op onze desserts; kleine creaties waarbij uitmuntend design gecombineerd wordt met perfectie in smaak.

Proef het verschil

Bij KOLVA Cake Design Studio vind u een uitgebreid assortiment aan verschillende smaken taartvullingen en glazuur. Wij hebben uiteraard de meest populaire smaken in ons assortiment, maar ook enkele verrassende smaken uit onze eigen keuken. Ook wanneer u op zoek bent naar een allergie vriendelijke dessert (zoals bijvoorbeeld glutenvrije dessert of zonder noten of melkproducten) kunt u bij ons terecht!

Bent u op zoek naar iets heel speciaals? Ons team gaat geen uitdaging uit te weg!

Passion taartpunt

Een mousse gemaakt van de perfecte combinatie kersen, sinaasappel en chocola
Prijs: 6 p.p.
Minimum: 6 stuk

Fresier taartpunt

Een klassieke mix van pistache en aardbei gecombineerd tot een luchtige luchtige zomermousse-fancy cake
Prijs: 7 p.p.
Minimum: 6 stuk

Cupcakes / Mini-Cupcakes

De zachtste cupcakes in verschillende smaken (chocolade, vanille, karamel, ‘Red Velvet’, citroen, wortel)
Prijs: 4 / 2,5p.p.
Minimum: 6 / 15 stuk

Cake pops

Kleine cakes op stok gemaakt van biscuit, cream en met verschillende smaken (chocolade, vanille, karamel, ‘Red Velvet’, citroen, framboos)
Prijs: 2,5 p.p.
Minimum: 10 stuk

Zefir / Mini-Zefir

Een luchtig zacht schuim dessert gemaakt van natuurlijke bessen- / fruitpuree (appel, framboos, aardbei, braam, bosbes, cranberry, kers, zwarte bes)
Prijs: 3 / 2p.p.
Minimum: 9 / 15 stuk

Macarons

Amandelkoek met verschillende smaken (framboos, aardbei, cranberry, bessen mix, mango, passievrucht, citrus, pure chocolade en nog veel meer)
Prijs: 2,5 p.p.
Minimum: 10 stuk

Mini-Eclairs

Een klassieke mini cake met custard en met verschillende smaken
Prijs: 2 p.p.
Minimum: 10 stuk

Vanillebonbons

Een luchtig zacht vanillesnoepje omhuld met donkere Belgische chocolade
Prijs: 1,25 p.p.
Minimum: 15 stuk

Bestel Jouw Droomtaart
in 4 Gemakkelijke Stappen

Bij het organiseren van een bruiloft, verjaardag, babyshower of een zakelijk evenement komen heel veel dingen kijken. Bent u klaar met het vaststellen van de locatie, datum en tijd, en heeft u ook al een evenementen thema gekozen? Zodra u ook weet hoeveel gasten er verwacht worden kunt u verder met de volgende stap. En dat is natuurlijk het bestellen van taarten en desserts! Bekijk onze pagina met handige tips om ervoor te zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is!

Stap 1
Plaats een Bestelling

Begin met het maken van contact met ons door middel van een telefoontje of het zenden van een email. Wij adviseren u om dit minimaal twee tot drie weken van tevoren te doen. We hebben meestal een redelijk volgeboekte agenda dus hoe vroeger, hoe beter.

Stap 2
Bespreek Alle Details

Vertel ons wat u van de taart verwacht: Heeft u zelf al een idee over hoe deze eruit moet komen te zien en hoe deze moet smaken, of gaat u voor één van die geweldige taarten uit onze fotogalerij? U kunt uw droomtaart helemaal zelf samenstellen; kleur, smaak, ingrediënten, grootte, design. Natuurlijk is het ook belangrijk om te weten of er rekening gehouden moet worden met eventuele allergieën en het aantal te verwachten bezoekers. Wij zorgen ervoor dat de door u bestelde taart er precies zo uit komt te zien en smaakt zoals u opgegeven heeft.

Stap 3
Sluit de Overeenkomst

Zodra alles is besproken en u tevreden bent met het resultaat kunt u uw bestelling plaatsen. Hiervoor dient u een aanbetaling te doen van 50% van het totale bedrag. Zodra het bedrag door ons ontvangen is, zullen wij uw datum en bestelling vastleggen, en beginnen met de voorbereidingen voor het maken van uw droomtaart. De overige 50% van het bedrag dient enkele dagen voor aflevering voldaan te worden.

Stap 4
Wacht op bBzorging

U hoeft verder niets te doen; wij gaan voor u aan de slag! We gaan de cake bakken, het prachtig versieren, en op uw verzoek kunnen wij de taart of het gebak ook bij u op locatie bezorgen. Bij bezorging staan wij garant voor een taart in perfecte staat, en dat deze op tijd bezorgd wordt op het juiste, door u opgegeven adres. U kunt de taart natuurlijk ook zelf bij ons af komen halen.

Bezorging
Bezorging in Nederland € 0.50 per km. Bezorging in Amsterdam € 20. U kunt uw bestelling ook gratis bij ons af komen halen!