luxury three tiered wedding cake
Wilt u ook iets bijzonders maken van uw bruiloft?

Bestel hier de bruidstaart van uw dromen, gemaakt door
KOLVA Cake Design Studio!

Meer weten
scroll
Hartelijk Welkom
Banketbakkerij KOLVA Cake Design Studio is een Nederlands familiebedrijf wat gevestigd is in Purmerend.
Maak uw keuze uit ons grote assortiment aan verschillende ambachtelijk vers gemaakte taarten en gebakjes en laat deze personaliseren door ons team van zeer ervaren banketbakkers. U kunt rekenen op een traktatie die niet heerlijk smaakt maar ook nog eens fantastisch uitziet! Wij doen er alles aan om van uw bruiloft, geboortefeest, verjaardag of jubileum iets onvergetelijks te maken. En dat het een succes wordt kunnen wij u garanderen!
Klant­beoordelingen
Nina and Markus
Everybody was in love with our Cake and Cupcakes! Some of our guest says it was the best Cake they had ever taste! I'll hope to see you again and taste our spezial Cake again! Much Compliments for you! Thanks for doing it soo well for us! Big hugs!
Marina Ancher
Fantastic, flavorous, friendly it all about KOLVA Cake Design Studio! I order here Napoleon cake and it was amazing! She did it quickly and super tasty! Thank you so Much! I will come back for sure!!!
Tetiana Gal
Olena made an amazing wedding cake for us plus sweet table for the second wedding day. Everyone loved it. Cakes tasted amazing and looked just beautiful. We will definitely order again at KOLVA Cake Design Studio!
Maria Bannykh
KOLVA Cake Design Studio made a great job - a beautiful cake for my son’s birthday. I sent my wishes and draft of what I want. The cake i received was above my expectations! So beautiful, peace of art, very attentive to all details i mentioned. And sooo delicious! Looking forward to order again
Elena Van Hoof
With pleasure I will highly recommended cakes and sweets made by Olena. They look gorgeous and very professional, just be sure they are delicious. Contact KOLVA CakeDesign Studio in Purmerend for your the best piece of celebration cake

5 Eenvoudige Stappen
om een Bruidstaart te Bestellen

Zodra trouwdatum is vastgezet, de bruiloftszaal geregeld, en de uitnodigingen zijn verstuurd, is het tijdstip aangebroken om de bruidstaart te bestellen! Hier volgt een handig 5 stappenplan om de beste taart voor deze speciale gelegenheid te bestellen.

Stap 1
Een Bestelling Plaatsen

Dit kunt u telefonisch of per email doen. Het beste is om de bruidstaart minstens 4 maanden voor de aanstaande bruiloft te bestellen. We hebben het erg druk, dus hoe eerder u contact met ons opneemt, des te groter is de kans dat wij uw bestelling kunnen accepteren.

Stap 2
Maak een Afspraak

Bekijk ons uitgebreide assortiment aan verschillende smaken en taartvullingen, en kies er 3 uit die u wilt proberen. Wij nodigen u uit voor een proef afspraak in onze bakkerij, waarbij u de gekozen smaken in verschillende taartcominaties kunt proeven. Tijdens dit bezoek kunnen we meteen uw persoonlijke wensen tot in de kleinste details bespreken. Voor deze proeverij wordt een klein bedrag in rekening gebracht.

Stap 3
Plan een Proeverij

Het is handig wanneer u, voordat u komt proeven, een idee heeft over hoe de bruiloftstaart van uw dromen eruit moet komen te zien. Bekijk ter inspiratie de voorbeelden in onze fotogalerij, maar u kunt natuurlijk ook zelf foto’s of andere bronnen van inspiratie meenemen. Tijdens de proef afspraak zullen wij samen met u alle details van de taart bespreken zoals de kleur, maat, smaak, design, etc. Natuurlijk staan wij u bij met vakkundig advies, gebouwd op onze jarenlange ervaring in de banketbakkerij en met het verzorgen van bruidstaarten.

Stap 4
Bevestigen een Bestelling

Zodra alles is besproken en vastgelegd kunt u uw bestelling plaatsen. Wij vragen u om een koopcontract te ondertekenen en een aanbetaling van 50% van het totale bedrag te voldoen. Hiermee wordt uw trouwdatum officieel bij ons ingepland en gereserveerd, en geeft u ons het groene licht om het bakproces te starten. De andere helft van het bedrag dient 2 weken voor het evenement voldaan te worden.

Stap 5
Wachten op de Bezorging

U hoeft helemaal niets meer te doen! Dus, ontspan uzelf en geniet van deze speciale dag! Wij gaan druk aan de slag met het bakken en versieren van de door u gekozen droomtaart, en zorgen er uiteraard ook voor dat deze ongeschonden op de afgesproken datum en tijd op de juiste locatie bezorgd wordt.

Over Ons
About KOLVA Cake Design Studio

Wij hebben ons als doel gesteld om al onze klanten een smakelijke herinnering te schenken die een leven lang mee zal gaan. Wij doen ons werk met veel liefde en plezier en de dankbaarheid en blijheid van onze klanten is altijd weer de beste beloning. Onze producten worden met veel zorg en oog voor detail gemaakt, en dit wordt door onze klanten zeer gewaardeerd. Wij hopen dat wij voor u hetzelfde mogen betekenen!

Het bakken van taarten en andere lekkernijen is altijd al mijn grote passie geweest. Als klein kind vond ik het al geweldig om mijn moeder in de keuken te helpen iets lekkers te bakken!

Wat begon als een hobby groeide al snel uit tot een succesvolle carrière. Ik ben de 4e generatie banketbakker in mijn familie, dus je kan wel zeggen dat ik banketbakkers genen heb. Zodra ik aan de opleiding tot banketbakker begon, stroomden de eerste bestellingen al binnen. Nadat ik mijn studie met succes had afgerond begon het pas echt. In 2011 ben ik begonnen met werken. Om ervaring op te doen als banketbakker heb ik voor verschillende restaurants en fabrieken gewerkt, en heel veel heerlijke zoetigheden bereid. 4 jaar later ben ik naar Purmerend verhuisd en daar heb ik mijn droom waar kunnen maken en de KOLVA Cake Design Studio geopend.

Veel liefs,
Olena Kolva, Eigenaar

Wij hebben ons als doel gesteld om al onze klanten een smakelijke herinnering te schenken die een leven lang mee zal gaan. Wij doen ons werk met veel liefde en plezier en de dankbaarheid en blijheid van onze klanten is altijd weer de beste beloning. Onze producten worden met veel zorg en oog voor detail gemaakt, en dit wordt door onze klanten zeer gewaardeerd. Wij hopen dat wij voor u hetzelfde mogen betekenen!

Veel liefs,
Olena Kolva, Eigenaar